Nemcsak a pályán vagyunk óriási királyok, de hamarosan eljön az idő, amikor dán mezben integet majd a népnek egy visszavonult világbajnok, vagy legalább a gyereke, akit Őfelségének szólítanak. Hogy ki lesz, azt még nem tudni, mert játékosaink rendületlenül köröznek a királyi ház nőtagjai körül.

A mostani vb-keret két tagját már a dán arisztokrácia tagjai kísérik Dél-Afrikába. Veterán középpályásunk, Martin Jørgensen neje az Észak Dianájának hívott Alexandra Manley. Ő korábban Alexandra hercegnő néven a dán királnyő legkisebb fiának, Joachim hercegnek a felesége volt, két fiúgyerekkel (Nikolai és Felix) is gazdagította a dán uralkodóházat, ám megromlott a házassága, és elvált a hercegtől.

Jørgensen 2007-ben vette el Alexandrát, aki a második házasságával elveszítette hercegnői státuszát, a fiai azonban a dán királyi ház tagjai maradtak.

Nikolai herceg, Alexandra, Jørgensen és Felix hercig a 2007-es esküvőn

Alexandra 11 évvel idősebb Jørgensennél. Valószínűleg működik a dolog, mert támadóalakzatunk másik gyémántja, Nicklas Bendtner is hasonló útra lépett. Ő Caroline Luel-Brockdorff bárónővel jár, egy valóságshow forgatásán ismerkedtek meg. Bendtner 22, a bárónő 13 évvel idősebb, neki is két gyermeke van előző házasságából, a hatéves Alexander és a hároméves Josephin.

Nicklas és Caroline

És akkor még nem említettük, de most megteszzük, hogy a dán trónörökös, Frederik, hol máshol, a Sydney-i olimpián ismerte meg feleségét egy partin. Boldog párkapcsolatban élnek, két gyerekük van, és többször lefényképezték őket focimeccsen is. Szeretnénk figyelmeztetni a trónörököst, hogy a tűzzel játszik.

Mary és Frederik 

1 komment

Címkék: brendtner jörgensen

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr902035645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krizsoke 2010.06.01. 13:52:14

a csoportból sem jutnak tovább ezek a nyomorékok. bendtner meg nem focista hanem egy vicc.
süti beállítások módosítása