Szombaton a vb előtti utolsó felkészülési nekifeszülésünk lesz, a házigazdákat alázzuk majd, fölényesen, nagyjából egy góllal. Hogy azt ki rúgja, arról fogalmunk sincs, mert sérültjeink (Nicklas Bendtner, Simon Kjær, Thomas Sørensen és Thomas Kahlenberg) ugyan gyógyulnak, de egyikük sem játszik még, Olsen valószínűleg nem akar már kockáztatni. Szóval Bendtner továbbra sincs, Tomassonban pedig kicsit megcsappant a bizalmunk, de végülis több mint két év szünet nem nagy idő, rúghat ő még gólt a válogatottban. Apró baj, hogy ő is kisebb sérüléssel bajlódik. Így jöhet majd Larsen, aki most épült fel egy komolyabb sérülésből, és messze van még a legjobb formájától. Több csatárunk nincs.

Olsen arra kérdésre, hogy őt mennyire zavarja majd a meccsen ez a nyomorult vuvuzela, amit sok ezer hazai szurkoló fújthat majd lelkesen, és legalább annyira jófej dolog, mint bikicsunájozni, azt válaszolta, hogy semennyire, mert majd kiveszi a hallókészülékét (az tényleg van neki, ő a termék dán gyártójának reklámarca). Szóval, szerinte sokkal nehezebb lesz utasításokat adni a csapatnak meccs közben ebben a zajban, de azért annyira nem tűnt idegesnek.

A meccs 14.15-kor kezdődik szombaton.

Szólj hozzá!

Címkék: dán foci dán válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr812057159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása