Valamit nagyon elszúrtak ennek a galériának a készítői, ráadásul igen kellemetlen helyzetbe hoztak minket a többi vb-blog gazdái előtt (legeslegalul ott van az összes, tessék körülnézni), amikor valószínűleg olcsó kelet-európai modellt választottak egy igazi dán helyett, csak azért, mert szőke. Ezt a meccset buktuk sajnos. Hát ilyen búval basszottul néz ki a világ legelégedettebb népének a tagja? Szólni kellett volna neki, hogy nem egy dogmafilm castingján keresnek szereplőket.

Hogy javítsunk a renoménkon, íme egy tényleg dán, aki ráadásul sportoló, 23 éves, indult most a vancouveri olimpián, mint Béres Alexandra curlinges szaktársa. Jöjjön Madeleine Dupont, aki azt mondta, ha a vetkőzés miatt többen néznek curlinget, akkor már megérte. A meccseken Dupont kisasszonyra és Béres Alexandrára is rákényszerítenek mezt, hogy kiderüljön, melyik válogatottban játszanak.

 

3 komment

Címkék: madeleine dupont dán csaj

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr172055738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása