Van remény, hogy sikerül az, ami eddig két meccs alatt nem Dél-Afrikában, vagyis gólt fogunk lőni, mert elkezdett edzeni Nicklas Bendtner. Egyelőre külön mocorog, de az erőnléti edző karban tartja, a csatár szerint nem is lesz gondja jövő hétfőn a hollandok ellen. Sørensen cerberus már felépült, Simon Kjær játéka még kérdéses, de ha nem a hollandok ellen, a következő meccsen, Kamerun ellen már szinte száz százalék, hogy játszhat. (Hír az is, hogy a hollandok szerint a magyarok ellen a sarkazásába belesérült Robben felépül a meccsre. Ha így lesz, ellenünk legalább nem próbálkozik majd ilyen trükkökkel, de az a tippünk, hogy kispados lesz 14-én.)

Michael Laudrup megosztotta tippjeit a Jyllands-Posten olvasóival, a dánok szerinte bemasíroznak a 16 közé, az elődöntőbe várja a Capello által megszervezett védelmű  angolokat, döntőbe a brazilokat, megjegyezve, hogy azért Luis Fabiano nem egy Ronaldo, a pocsék idényt záró Kaka pedig messze van Ronaldinho legjobb formájától. A kupát Laudrup szerint a spanyol nyerik, mégpedig azért, mert könnyedén tudják pótolni a kulcsjátékosaikat, Torres helyett ott van Villa, Xavi helyett Xabi Alonso, nem beszélve Iniestáról és Fabregasról. Egyetlen kérdés van velük kapcsolatban, hogy hogyan tudják elviselni az esélyesség terhét.

És amíg nem kezdődik el a vb tessék játszani, nekem elsőre egy szerény 120 pont jött össze.

 

3 komment

Címkék: thomas sørensen simon kjær bendtner

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr782063540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2010.06.07. 17:56:28

Boldogok a dán szurkerek, mert még nincsenek annak tudatában, hogy június 14-én a johannesburgi Soccer City zöld gyepén mennyire elkalapálják őket a hollandok.
:-)

haszánz 2010.06.07. 18:02:47

@csabax:
nyugi, a második helyen továbbmentek a 14-i vereség után, az olaszokat meg utána elpicsázzátok majd simán.

Michael Laudrup 2010.06.07. 23:11:19

@csabax: Nem kell félni Csabax, nem fog fájni! Miki Laudrup egyébként jól tippel,a dánok valóban továbbjutnak a csoportból...
süti beállítások módosítása