Aki kételkedett volna a dánokban, az most át kell(ene) értékelje a véleményét. Sajnos a bakik meccse volt (részünkről), hiszen a kameruni gól Kjaer óriási hibájának köszönhetően született. Ezt megelőzően Rommedahl gyönyörű helyzetet hagyott ki. Szépen támadgattunk a kapott gólt követően, és egy gyönyörű összjáték után, Bendtner (akiben senki nem hitt már, csak Morten Olsen és én) egyenlített. Utána sajnos megint jött egy baki, igaz, azt a kapufa védte. A második félidőben aztán Kamerun nyomás alá helyezett minket, de gólt mi szereztünk Dennis Rommedahl révén. (Bendtner góljához a passzt is ő adta). Utána jó védekezési taktikával tartottuk az eredményt és a labdát is, Thomas Sörensen teljesen formába lendült, minden veszélyesebb labdát hárított. Mind Kamerunnak, mind Dániának akadtak ziccerei, a miénket (kettőt is) Tomasson hagyta ki. Sajnos Kjaer eltiltás miatt nem játszhat Japán ellen.

Az MTV kommentátorai szerint a vébé eddigi legjobb meccse volt a ma esti, és a második olyan mérkőzés, ahol a vesztésre álló csapat fordított. Most bánhatjuk igazán a hollandok elleni potya(ön)gólunkat, mert így aztán Japán ellen kötelező a győzelem - amennyiben persze tovább szeretnénk jutni. A döntetlen azon a meccsen a japánoknak segít(ene).

Nicklas Bendtner of Denmark celebrates scoring his team's first goal with team mates Dennis Rommedahl and Jon Dahl Tomasson

Nicklas Bendtner nyilatkozata: "Mint az természetes, boldog vagyok, hogy győztünk és, hogy hozzájárulhattam ehhez a gólommal. De nem lehetünk elégedettek azzal, ahogyan játszottunk. Most olyan helyzetben vagyunk, amilyenben szeretnénk, azaz saját sorsunk saját kezünkben van. Meg kell vernünk Japánt a továbbjutáshoz. Ahogyan ma este megvertük a jó formában lévő Kamerunt, nem értem miért ne verhetnénk meg a japánokat, még akkor is, ha tudjuk nem lesz könnyű."

2 komment

Címkék: japán dánia kamerun rommedahl bendtner

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr472094596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CYHMK · http://bukottfocistak.blog.hu/ 2010.06.20. 00:44:04

Nicklas a király!
Remélem verjük a japánokat és a döntőben megint találkozunk a hollandokkal.

2010.06.20. 03:30:16

Teljesen egyetértek azzal, hogy a vébé eddigi legjobb meccsét láthattuk. Igazi tüzijáték. :) Egészen annyira jó volt, hogy ha nehéz lesz a majdani döntő meccsnek még ennél is szórakoztatóbbnak lenni. Kíváncsi leszek. :)
süti beállítások módosítása