Újra twittelhetnek a dánok, akiket az Eb alatt Olsen eltiltott a közösségi médiától. Bendtner például nem győzött hálálkodni a szurkolóknak a támogatásért, fényes jövőt jósolta csapatnak, a góljait fiának és a drukkereknek ajánlotta, majd bejelentette, hogy akkor most elmegy nyaralni a barátnőjével. Azt nem ő, hanem a haverja szerencsejátékkal foglalkozó cége jelentette be, hogy kifizetik a játékos büntetését, amit a feliratos alsógatya miatt kapott. Aki nem tudná - ki ne tudná - Bendtner az ír cimborájától kapott egy szerencsehozó alsógatyát, rajta a cég nevével. Ezt pedig megismerhette a világ, amikor a csatár a portguáloknak lőtt gólja után megmutatta. A reklámot továb fújja a cég, háromezer ingyen gatyát osztanak szét azok között, aki a facebookon jelentkeznek.

Az UEFA százezer euróra büntette Bendtnert a mindenféle feliratot tiltó szabály megsértése, ami alapos aránytalanságnak tűnik, ha összevetjük a rasszizmus elleni harcban kioszott, töredéknyi szankciókkal. A büntetést Bendtner érdemben nem kommentálta, megtette helyette a fél világ, például Rio Ferdinand, viccnek nevezve a szankciót. 

Az Arsenaltól távozó Bendtner iránt egyébként több csapat is érdeklődik.

Simon Kjaer bejelentette, hogy szíve szerint továbbra is maradna Romában, de jól esik neki több csapat érdeklődése is. Az Eb egy percet sem játszó Daniel Wasst pedig végleg megvette az Evian a Benficától. Eddig kölcsönben játszott a franciáknál. 

Christian Poulsen vacillál, hogy lemondja-e a válogatottságot (támogatnánk ebben), a torna előtt a folytatásról és a 2014-es vébéről beszélő Rommedahl az Eb vége óta még nem mondott semmit. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr774598244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BennyPP 2012.06.20. 02:07:10

Szerintem tök vicces lenne, ha az internet felkapná az esetet és emiatt nemzetközileg is befutna az említett ír fogadó cég, vagy divat lenne szerencse alsógatyát viselni fontos meccsen, a lényeg hogy az uefa-t drasztikusan rádöbbenteni arra hogy talán a banán-dobálást, huhogást, szurkolóverést, huligánkodást stb talán komolyabban kéne büntetni mint egy logo-val ellátott alsógatyát ;)

Michael Laudrup 2012.06.20. 09:28:05

Én már a szankció után mondtam, hogy Bendtner helyett kifizeti ezt a zsét a cég, a reklámból pedig olyan sikerük lesz, hogy ez a 100 ezer "ajró" többszörösen visszatér a cégnek. Inkább az a baj, hogy a csehek elleni meccsen nem játszhat Bendtner, pedig az egy fontos mérföldkő számunkra a 2014-es vébére vezető útunkon.
süti beállítások módosítása