Ami nem öl meg, azért az a játékodat tönkreteheti, sorscsapás sorscsapás hátán a hollandok elleni hétfői meccs előtt: Tomasson is sérült és Jensen is, Bendtner állapotáról meg csak egyre ingerültebben válaszol a faggatásokra Olsen tábornok. Jó, nem tehetünk úgy, mint Tomasson miatt a kardunkba dőlnénk, szidtuk őt már eleget a mostani formája miatt, az egy picit azért talán mégis bajnak tűnik most, ha a keret 3 (három) csatárából kettő, azaz kettő is harcképtelen (Bendtner a másik). Maradt így 1 (egy) darab virtigli gólszerzőnk, de annyi baj legyen, fergetes támadófoci helyett így hozzuk majd a vb eddigi színvonalát, fölényes győzelem helyett unalmas meccsen verjük egy-nullra a hollandokat. Csak nehogy Larsen is megsérüljön, aki amúgy sincs jó formában.

Ja, és ráadásul simán lehet, hogy végül Bendtner játszani fog, csak ez amolyan kavarásféle. De az is lehet, hogy Olsen nem kockáztat, és tartalékolja a másik két meccsre. Vagy az is lehet, illetve az az egy, az nem lehet.

A másik kérdőjel, Jensen jobb formában van Tomassonnál, de a középpályán könnyebb embereket pótolni ebből a keretből. Amúgy mindenki vidám, laza, lehet, hogy a hollandoknál jobb játékosok vannak, de mi csapatként küzdünk és kellemes meglepetést akarunk szerezni már a nyitómeccsen is hangulatban van. És Olsen azt is mondta, hogy a hollandok a favoritok, és egy döntetlen már jó eredmény lenne ellenük. Nagy franc ez a Morten.

Hétfő, fél kettő.

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr112078900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2010.06.13. 22:13:46

Úgy gondolom fél kettőkor elénekeljük a nemzeti dalt (a dánt), aztán egy nem túl sok helyzettel rendelkező meccsen verjük minimális különbséggel a hollandokat.

haszánz 2010.06.13. 22:16:01

@Michael Laudrup:
viszont nem rosszak a németek. mikor találkozunk velük, már az elődöntőben vagy csak a döntőben?

Michael Laudrup 2010.06.13. 23:31:30

@haszánz: Nem szabad olyan előre tekinteni,majd kialakul. Meglepett,hogy az ausztrálok, miután legyőztek minket ilyen nagy különbséggel kikaptak. A németeket mi ki-ki meccsen szoktuk verni... (lásd '86 Mexikó, '92 Svédország)

Karmazsin 2010.06.14. 01:05:06

Azért ennél több dán csatár van, meglep, hogy csak 3-at vittünk...
ott van nicolaj Agger, a fiatal tehetség, vagy a viking őslakos Nikola Saric!

Aldrig sind, vi vil vinde!
süti beállítások módosítása