A szlovénokat már legyőztük az indulóháborúban, de most olyat találtunk, hogy jöhet bárki szembe egy nótával, az térdre fog esni.

Azt már megjósoltuk a héten, hogy a 86-os dán csodacsapat 24 évvel ezelőtt felénekelt vb-himnusza a karaokebulik nagy kedvence lesz, de erre azért magunk sem számítottunk. Nem is nagyon szövegelnénk itt többet, a színpadra szólítjuk legújabb dalukkal a Vanilla Beanst Japánból. Még mielőtt beáll a J-pop csapat és az isten tudja honnan Roligans pólót szerző, a szurkolással és a labdával ismerkedő pajtásaik is bemelegítenek, csak annyit, hogy Japán a csoportellenfelünk a vébén. Lehet, hogy ez csak egy csel, és halálra akartak röhögtetni minket. Várjuk a Vi er røde, vi er hvide kameruni feldolgozását is.

5 komment

Címkék: dán foci vi er røde vi er hvide japán dán

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr282042114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

privateer 2010.05.30. 17:33:14

@repecs: jó lenne elfelejteni már. Már nem poén.

Shopping 2010.05.30. 17:53:20

privateer:

sosem volt az.

( a Mounika show-t néző barmokat leszámítva)

Darkhorse 2010.05.30. 21:02:20

ÁÁÁÁÁÁÁ

De azért partiba vághatnának a csajok (vagy még ez büntetőjogi kategória? - ezeknél a japcsiknál sose tudom - mert akkor nem :))
süti beállítások módosítása