A tényekre szorítkoznék, mert a meccset egyáltalán nem láttam, otthon vertek meg minket az oroszok 2-0-ra, rúgtak egyet a negyedik percben, egyet meg a 45-ben, ami csak azért rossz hír igazán, mert a barátságos meccseket igazán komolytalanná tevő sűrű cserélgetések csak ez után kezdődtek, az alapcsapatunkat intéztek el az oroszok (csak Agger hiányzott a védelem közepéből, sérülés miatt, Bjelland helyettesítette).

Így álltunk fel: Sørensen - L. Jacobsen, Bjelland, Kjær, S. Poulsen (Silberbauer, 70.) - Zimling (Ch. Poulsen, 76.), Kvist - Rommedahl (Schøne, 46.), Eriksen (J. Polusen, 67.), Krohn-Dehli (Mikkelsen, 46.) - Bendtner (Junker, 63.)


Denmark vs Russia 0:2 GOALS HIGHLIGHTS by maidb7abc

A második gólnál nem tudom hogy Sørensen mire vetődött, háromszor néztem meg, szerintem nem pattant meg Arsavin lövése, de az igaz, hogy szinte semmit sem láthatott belőle. Azért gratulálunk a 100. válogatottságához. A most 35 éves kapus 1999-ben védte először a dánok kapuját, 19 percig, amikor Schmeichel sérülése miatt ugrott be. Ő a második dán kapus, aki elérte a 100 válogatottságot (természetesen Schmeichel előzi, 129-ig jutott), és mindössze nyolc dán ünnepelhetett ennyi fellépést dán mezben (Rommedahl például 114-nél jár). 

Az Eb-ig játszunk még a brazilokkal és az ausztrálokkal, az eredmény ott is teljesen mindegy. 

1 komment

Címkék: dán orosz

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr194227665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2012.03.02. 10:44:05

Nem gondoltam azonban, hogy az oroszok így meglepnek, bár az orosz gól után Simon Poulsen hatalmas ziccert hagyott ki, de az Anzsi Mahacskala kapusa, Gabulov verhetetlen volt szerda éjjel. A második félidőben Tobias Mikkelsen számomra is meglepő módon hozta magát helyzetbe, és egymaga három jónak mondható helyzetet alakított ki. Az oroszok folyamatos veszélyt jelentettek agressszív kontráikkal, de a labdabirtoklás is jelzi, hogy mi sem voltunk annyira rosszak, (63/47), bár ezt a fociban nem díjazzák. Május 26-án, Hamburgban a brazilokat verjük, majd könnyedén átlépünk az ausztrálokon...
süti beállítások módosítása