Mármint nem az ellenük - a sajtóelnevezés szerinti "Halálcsoportban" - lejátszandó mérkőzések előrevetített kimenetelére gondolunk; erre még a legindokoltabb óvatosság és szerénység sem ragadtatna bennünket.
Csak a trikókat vetettük össze.
És, valljuk be, ebben a versenyben nem állunk valami fényesen. Oké, piros-fehér az ember szíve is (pláne ha esetleg még hozzám hasonlóan miskolci/diósgyőri is), de ez a magyar válogatottéra hasonlító hacuka finoman szólva sem sugározza azt a fölényt a vetélytársakkal szemben, ami persze majd inkább a futballunkkal szeretnénk érzékelhetővé tenni, nem a ruhaiparban.

 

Mindenesetre szögezzük le, mint kellemetlen tényt, hogy divatosságban, modern vonalvezetésben, elegáns szabás terén a német (fehér), a holland (narancssárga) és a portugál (piros) riválisokkal szemben egyelőre alulmaradunk, amennyiben a hivatalosan bemutatott mezeket egymás mellé állítjuk. Igaz, mentségül szolgáljon, a fotózás során látható nnem ugyanazzal a gondossággal készítették elő az inkriminált ruhadarabokat a kellékesek: amelyikben "feszül az izom" a képzeletbeli labdarúgókon, az mindjárt jobban néz ki; a miénk ezen a képen ellenben simán egy petyhüdt rongy. Mondjuk úgy, szépen:a tradicionális fazon- és színválasztással.

Denmark-Home-Euro-2012-Shirt.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr484553254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2012.05.30. 17:33:29

remélem a halálcsoport két továbbjutója az ADIDAS mezt viselő csapatok lesznek:)

Michael Laudrup 2012.05.31. 01:25:41

Ez nem kérdés, csabsz 13!
süti beállítások módosítása