Amíg nem kezdődik végre a foci világbajnokság, addig hiánypótlónak kiválóan megteszi az alig látható játékszerrel űzött jégkorong. Parádésan kezdtük az A-csoportos világbajnokságot, levertük a nagyarcú finneket, akiknek itt van az egyetlen esélyük, hogy megszorítsanak minket, de itt sem jutottak semmire. Ez persze csak azokat lepheti meg, akik nem olvasták a sportág legremekebb blogjának beharangozóját, amiből világosan kiderül, hogy minden idők legerősebb dán hokicsapata indul a németországi tornán, három idei NHL-essel, sok svédországi légióssal, és a vb legkorosabb tagjával, a 44 éves Jesper Duussal, aki pompás bizonyíték arra, hogy a dogmafilm konzervál.

És akkor még nem beszültünk arról, hogy félmillióan tollaslabdáznak az országban, áprilisban volt Európa-bajnokság, a kiosztott ötből négy arany dán kézbe került. Nade arról majd később bővebben, hogy a tollaslabdán és apró műanyag kockák eladásán kívül mi mindenben alázzuk még a világot.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hoki jesper duus

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr51987265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása