Egyelőre nem hívott be másik védőt a Szenegál ellen megsérült Kjær helyére Morten Olsen, ami azt jelzi, hogy bízik a remek védő felépülésében. A szövetségi kapitány pénteken tovább szűkítette a dán vb-keretet. Nem utazik Dél-Afrikába Michael Krohn-Dehli, Morten "Duncan" Rasmussen, Michael Silberbauer és a kapus Kim Christensen. Olsen nem sokat vacakolt az indoklással, azt mondta, hogy a legjobb csapatot akarja vinni, nem magyarázkodott, hogy kit miért hagy otthon. Az viszont, hogy Kim Christensen sem utazik, azt jelenti, hogy Olsen számít a válogatott első számú kapusára, az áprilisban megsérült, és azóta nem védő Thomas Sørensre. És ott lesz a gépen óriási kedvencünk, Beckmann is.

Íme a keret:

Kapusok:

Thomas Sørensen (Stoke City), Stephan Andersen (Brøndby IF), Jesper Christiansen (FC København)

Védők:

William Kvist (FC København), Lars Jacobsen (Blackburn), Simon Kjær (Palermo), Per Krøldrup (Fiorentina), Daniel Agger (Liverpool), Patrick Mtiliga (Malaga), Simon Poulsen (AZ Alkmaar)

Középpályások:

Martin Jørgensen (AGF), Christian Poulsen (Juventus), Daniel Jensen (Werder Bremen), Jakob Poulsen (AGF), Dennis Rommedahl (Ajax), Jesper Grønkjær (FC København), Thomas Kahlenberg (Wolfsburg), Thomas Enevoldsen (Groningen), Christian Eriksen (Ajax), Mikkel Beckmann (Randers)

Csatárok:

Jon Dahl Tomasson (Feyenoord), Søren Larsen (Duisburg), Nicklas Bendtner (Arsenal)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr522037614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karmazsin 2010.05.29. 11:16:37

Csak Poulsen maradjon bent:)!
süti beállítások módosítása