Megbüntetné az UEFA a portugálszomorító specialista Bendtnerünket (öt meccs, hat gól, ugye). Na nem azért, mert mondjuk banánt dobott Balotellinek, azt ha jól értem Platinit, lehetne, vagy legalábis sértődés nem lehetne belőle az olasz részéről. Bendtner ennél sokkal súlyosabb dolgot követett el: megsértette az UEFA legszigorúbban vett szabályát, a reklámokra vonatkozót.  

Bendtner a gólját úgy ünneplte, hogy látható vált az alsógatyája felirata, márpedig az ilyen fajta termékelhelyezést az UEFA nem szereti, hacsak nem fizetnek érte a kasszába. 

Ok, elsőre nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet véletlen, mez felhúzva, gatya letolva, ráadásul a cég rögtön ki is twitelte a képet. 

De szeretnénk felhívni a játékosokkal kevés személyes kapcsolatot tartó, csak a szabályok rigorózus betartása felett őrködő UEFA figyelmét, hogy Bendtner így szereti hordani a gatyáját, ha igazán jókedvű. 

Bendtner azt mondta, hogy a gatyát egy haverjától kapta, hogy az majd szerencsét hoz. A felirat egy ír fogadiroda neve, aminek a tulajdonosa történetesen Bendtner ajándékozó haverja. Az mondjuk igaz, hogy Bendtnernek szerencsét hozott, talán a többiek is ilyenben játszhatnának a németek ellen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr474587958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása