Az Arsenal menedzsere a nyáron vinné a dán válogatott közeljövőjének legnagyobb ászát, a Palermóban igen jó szezont záró - és május végi sérülése ellenére Dél-Afrikában már a társaival edző - Simon Kjært. Kjær nem lenne magányos az Arsenalban, Wenger vinné a szintén a Palermóban játszó uruguay-i Edinson Cavanit.

Más kérdés, hogy a 21 éves Kjærre nemcsak az Arsenal alapozná a védelmét, hanem szinte valamennyi európai elitklub. A Liverpoolban például Daniel Agger lenne a párja, akivel a dán válogatottban játszik együtt a védelem tengelyében. Ráadásul a dán védő gyerekkorában Pool-szurkoló volt.

Állítólag Kjærért és Cavaniért összesen 22 millió fontot fizetne az Arsenal. Tartunk tőle, hogy ez kevés lesz, és nem Cavani miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: simon kjær

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr892067594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása