Egy rossz hír és még egy - lehet, hogy mégsem játszhat a hosszú sérüléséből már felépülni látszó Nicklas Bendtner a hollandok ellen. Viszont ott lehet a pályán narancssárgában Robben.

Fura az egész, mert az áprilisban lágyéksérültést szenvedett Bendtner a héten már edzett, aztán Morten Olsen a pénteki edzés mégis azt jelentette be, hogy nem tudja pályára küldeni az Arsenal csatárát, aki az elmúlt időszakban külön tréningezett az erőnléti edzővel. Bendtner csak titkozatoskodott, meg azt közölte, hogy lehet, misztikusnak tűnik mindez, de nem árulhatja el az okot.  És hagyott egy kiskaput, hogy mégis ott lesz a pályán.

A dán sajtó találgat, van olyan verzió, hogy csak a hollandokat akarjuk megtéveszteni, de nagyjából fogalmuk sincs, hogy mi van Bendtnerrel.

Lövésünk sincs, hogy ki fog akkor itt gólt rúgni, mert Tomassonnak ez már 13 meccse nem sikerült a válogatottban, és Larsen sem nyerte vissza a formáját sérülése óta.
   

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr382074338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2010.06.11. 15:03:46

Haszánz, nyugodt légy, mint a medve amikor ellik, én szurkolok, hogy játszon Robben, mert aztán a végén az lesz, hogy azért vertük meg őket, mert Robben nem játszott. Tomassont se féltsd, mikor kell, ott a kapu előtt...
Sören Larsen úgyszintén...
Úgyghogy relax...:)

haszánz 2010.06.11. 15:31:34

nincs para, de így nem lesz annyira sima a meccs

Michael Laudrup 2010.06.11. 20:55:15

Láthattuk délután Dél-Afrikát milyen jól játszott, úgyhogy nem nagy szégyen az ellenük elért 0-1 felkészülésin.
Sem a selejtezők,sem a felkészülési meccsek nem számítanak a vébén...az aktuális forma, állapot számít.
süti beállítások módosítása