Kezdjük a rossz hírrel, újra megsérült az Ajax mindössze húszéves dán balhátvédje, Nicolai Boilesen. Hosszú kihagyás után februárban, éppen a születésnapján tért vissza a Manchester ellen, és miután a válogatottban lukas poszt az övé, könnyen az Eb-n találhatta volna magát. Talán legközelebb, ha térde is úgy akarja.

A dán vonal addig is erősödik az Ajaxban, a hollandok hároméves szerződést kötöttek a válogatott, Lasse Schönével, aki az idényben tíz gólt lőtt a NEC-ben. Így már négy dán játszhat az Amszterdamban, már persze ha Eriksen marad, akinek a távozása folyamatosan napirenden van. Rajta kívül a frissen sérült Boilesen és az új dán csodagyerek, Viktor Fishcer van még a piros-fehéreknél. Eriksenért és Fischerét párban állítólag 23 millió fontot ajánlott Alex Ferguson. 

A Roma pedig további egy évvel meghosszabbítaná Kjaer kölcsönszerződését a Wolfsburggal. A védő úgy általában jól érzi magát a Romában, bár most egy sima négyest kaptak a Juventustól. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr104469711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása