Újra védett a jó Thomas, vasárnap a Queen's Park Rangers ellen. Bajnokin ezelőtt február 11-én kocogott a kapuba, akkor a Fulham 2-1-re verte idegenben a Stoke-ot. Sajnos most vasárnap is kikaptak a QPR-től, megint csak idegenben. A gólról nem tehetett.


QPR 1-0 Stoke City - Cisse Goal - 6.5... by bwin888

Sørensennek sajnos sok sikerélményben nem volt része mostanában, a februári bajnokit követően az Európa-ligában védett a Valencia ellen (0-1 idegenben, még február 23-án, talán lehetett volna határozottabb a kapott gólnál, de volt egy nagy bravúrja).


Valencia v Stoke City by lucyluce44

Márciusban összesen egyszer védett, 18-án, az FA-kupában, a Liverpool ellen (1-2, kell-e mondani, hogy idegenben). Gyönyörű gólokat kapott.


Liverpool VS Stoke City 2-1 Highlights. by WinningFT

Áprilisban tétmeccsen nem jutott szóhoz. Ha valamire, izomfáradtságra nem panaszkodhat majd, bár a sorozatterhelés szokatlan lesz neki.

Sørensen a 37 bajnokiból 15-ön védett, ezeken 20 gólt kapott. Az Európa-ligában hétszer, az FA-kupában egyszer, a Ligakupában kétszer védett.

Szólj hozzá!

Címkék: sørensen

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr504496257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása