Felépült elsőre rémisztőnek tűnő április sérüléséből a dánok első számú kapusa, Thomas Sørensen, és be is jelenkezett Morten Olsennél a szombati Dél-Afrika elleni előkészületi meccsre.

Amilyen nevetséges gólt kaptunk az ausztrálok elleni barátságos meccsen, ahol Andersen készségesen bámészkodott a gólvonalon, az nyilvánvaló, hogy Sørensenre nagy szükség lenne. Ráadásul az áprilisi sérülése óta nem védett még, így érdemes is lenne kipróbálni, de a döntés Olsen kezében van. Sørensen maga annyit nyilatkozott a Jyllands-Postennek, hogy felépült, és frusztrálja, ha egészségesen a kispadról kell néznie a meccset. Akárhogy dönt is Olsen, azt Sørensen elfogadja és érzi annyira rutinosnak magát, hogy akár az első éles vébémeccsen, a hollandok ellen térjen vissza

A csapat két másik sérültje, a hátulról nagyon hiányzó Simon Kjær és a jelenleg egyetlen épkézláb csatárunknak tűnő Nicklas Bendtner is gyógyul, sanszos, hogy mind a ketten játszhatnak már a hollandok ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: thomas sørensen simon kjær bendtner

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr282053164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása