És ez szinte már hivatalos, Bert van Marwijk holland szövetségi kapitány nyilatkozta azt, hogy nem hiszi, hogy Robben már a dánok ellen ott lehet a pályán. "Komoly a sérülése, nem tudni, mikor térhet vissza" - nyilatkozta. És edzésen megsérült a hollandok egy másik játékosa, Khalid Boulahrouz, aki a magunk részéről - szemben a tisztelt Robbennel - egyáltalán nem kedvelünk. Jégtömlővel a bokáján sántikált le a pályáról, holnap derül ki, mennyire súlyos a sérülése.

És hogy ne csak másokkal foglalkozzunk: folytatódik a dán gasztronómia diadalmenete, a világ legjobb étterme cím elnyerése után ma egy dán szakács nyerte a világ egyik legrangosabb versenyét, a Bocus d'or Europe-ot. A 35 éves Rasmus Kofoed. 2005-ben már nyert egy bronzot, 2007-ben pedig egy ezüstöt. Szóval, lehet szakítani a 92-es dán sikerrecepttel, a hamburger, sör, sült krumplival.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr462067658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása