Bár bíztunk benne, hogy a reális, de mégsem meghaladhatatlan vébészereplés miatt több veteránnal együtt az örökös szövetségi kapitány Morten Olsen is búcsúzik, és Michael Laudrup lesz a válogatott új edzője, ez így biztosan nem történik meg. Olsen még lehet hogy távozik, bár semmi hír erről, de Laudrup tuti, hogy nem lesz szöv. kap.

Megegyezett ugyanis a Real Mallorca új tulajdonosával, Llorenc Serra Ferrerrel és az előző idényben ötödik helyen végeztt spanyol csapat kispadjára ül majd le. Laudrup szerződése két évre szól. A játékosként a legnagyobb zsenik egyike edzőként korábban dolgozott már a madridi Getafénél, legutóbb pedig a Szpartak Moszkvát irányította, ahonnan tavaly áprilisban menesztették.

1 komment

Címkék: laudrup olsen

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr932125510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2010.07.07. 11:15:59

Nem baj, hogy Laudrup Spanyolországban marad, hiszen a jelenlegi dán csapat teljesítményének javításához sajnos ő sem lenne elég. Morten Olsen menjen a rákba, szerencsére vannak még a dán labdarúgásnak olyan legendái, akik betölthetik a szövetségi kapitányi posztot. Szerintem 2012-ben nem tudun kikerülni az EB-re, túl szar ez a mostani játék, hogy kijussunk, a reális cél 2014 Brazília. És akkor jöhet Laudrup bácsi...
süti beállítások módosítása