Újra előállították a drága jó Nicklast, ami igazán nem jó hír, mivel lényegében ő az egyetlen valamirevaló csatárunk. Verekedés miatt vitték el a rendőrök Newcastle-ben, egy szálloda elől hajnalban, aztán elengedték óvadék nélkül, de ezzel az ügy nem zárult le. Bendtnernek rövid időn belül ez a harmadik ügye, előbb az derült ki, hogy leitta magát a svédek elleni győztes meccs után, amit akkor egy kézlegyintéssel el lehetett intézni, de aztán rongálás miatt állították elő december közepén. Pedig úgy tűnt, hogy jól járt azzal, hogy kölcsönbe ment a Sunderlandhez az Arsenaltól, nemcsak a válogatottban, a klubjában is kezdett magára találni. Ha ennyire ostoba marad, nézhetünk új csatár után. Nade az meg nem nagyon van.

1 komment

Címkék: balhé bendtner

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr923521967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2012.01.07. 11:47:07

Nem eszik olyan forrón a kását, Haszánz! Ilyen vérmérsékletű a gyerek, emlékezz vissza a történelem során sok kiváló játékos volt vadállat a pályán kívül: Gascoigne, Kluivert stb.

De maradva a dánoknál Stig Töfting és Thomas Gravesen (utóbbi kivívta még Mike Tyson tiszteletét is, majd egyszer leírom a storyt) sem volt egy mintagyerek, de a csapatban azért jól teljesítettek.

Félre ne érts: nincs kettős mérce és ne is legyen. Bendtner is ugyanúgy fizetni fog a hülyeségeiért, utána pedig focizik tovább, mind a klubjában, mind a válogatottban...oszt' jó napot, ahogyan egy másik "nagy" focista szokta mondani...-:)
süti beállítások módosítása