Elindítjuk új rovatunkat, a hétvégi összefoglalót, a teljesség igénye nélkül.

Daniel Agger kihagyja az orosz elleni barátságos válogatott meccset, mert valószínűleg eltörte a bordáját a Cardiff elleni Ligakupa-döntőn (gratulálunk a kupához). Olsen a helyére Jores Okorét hívta be.

Eriksen az egyik legkurrensebb dán most, nem telhetett el úgy a mostani hétvége sem, hogy ne jelent volna meg, hogy viszi a Manchester, ő továbbra is Spanyolországba menne inkább, leginkább a Barcelonába (15 évesen egyébként egy hetet edzett már a katalánoknál, de végül nem fizettek ki érte kétmillió eurót). Addig is teszi a dolgát Amszterdamban, két gólpasszt adott a hétvégén.


Excelsior - Ajax 1:4 by FootballKing1992

Lehet, hogy a Sunderlandben kölcsönben játszó Bendtner nem tér vissza az Arsenalhoz.

És a végén egy gól, amihez csak annyi köze van a dán focinak, hogy a Koppenhága kapta, de érdemes megnézni.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr924215262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2012.02.28. 07:37:25

Gratula a sorozatért, kíváncsian és érdeklődéssel várom a következő részeket.

Michael Laudrup 2012.02.29. 14:29:19

Érdekes Módon Aggert Olsen behívta, és a dán lapok sem írnak esetleges bordatöréséről...

Kapusok: Thomas Sørensen (Stoke City FC), Stephan Andersen (Évian Thonon Gaillard FC)

Védők: Lars Jacobsen (FC København), Daniel Wass (Évian Thonon Gaillard FC), Andreas Bjelland (FC Nordsjælland), Daniel Agger (Liverpool FC), Simon Kjær (AS Roma), Simon Poulsen (AZ Alkmaar).

Középpályások: Christian Poulsen (Évian Thonon Gaillard FC), Christian Eriksen (AFC Ajax), Jakob Poulsen (FC Midtjylland), Lasse Schøne (NEC Nijmegen), Michael Silberbauer (BSC Young Boys), Niki Zimling (Club Brügge KV), William Kvist (VfB Stuttgart).

Csatárok: Dennis Rommedahl (Brøndby IF), Mads Junker (Roda JC), Michael Krohn-Dehli (Brøndby IF), Nicklas Bendtner (Sunderland AFC), Tobias Mikkelsen (FC Nordsjælland).

*Jores Okore (FC Nordsjælland) sérült

haszánz 2012.02.29. 15:21:32

@Michael Laudrup:

a meccs után a Dalglish nyilatkozta, hogy szerinte eltört az Agger bordája, akit le is kellett cserélni, ezek szerint mégsem, örülünk
www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/agger-injury-update

Michael Laudrup 2012.02.29. 17:54:41

Ez baj, de akkor pótolni kell valahogy. Thomas Sörensen a 100. válogatottságára készül, azért ez nem semmi...
süti beállítások módosítása